FV CASH
FV casht kapunk pontosan 1 et minden egyes szintemelkedésért, továbbá plastic bankkártyánkra vásárolhatunk is, ami ha keresztül ment az internetes fizetés és a redszer azonnal jóváírja a kifizetett összegért járó FV casht.

ARATÁS KÖZBEN FELPATTANÓ COIN
Az aratás közben néha felpattanó coin csupán látványelem, nem számolja a rendszer, és nem tárolja sehol, nem kell belőle Ribbont, -szalagot kigyűjteni. Minden egyes felpattanó érméért 100 coint kapunk ajándékba, amit a rendszer részünkre jóváír.

AJÁNDÉKOK KÜLDÉSE
Ha reggel a farmville.com –ról elküldünk 30 db ajándékot (30-ról akkor beszélhetünk ha legalább 50 szomszédunk van, ha kevesebb akkor értelemszerűen kevesebb a naponta küldhető ajándékok száma) tehát 30 ajándék a kiválasztott szomszédoknak, majd a facebook.com farmvill jéről szintén el tudunk küldeni 30 ajándékot. Ugyanannak a szomszédnak NEM TUDUNK mind a 2 oldalról ajándékot küldeni, tehát ez 60 különböző szomszédnak fog csak sikeresen elmenni. Van aki ezután még tud Thank you gifttel is küldeni, de a visszajelzések szerint ezeket NEM MINDIG lehet elfogadni. Megérkezik a címzetthez, de lehet, hogy pont ezek szállnak el?

Egyre több a visszajelzés, hogy a Thak you giftek-kel egyre több baj van, hiába ajándékként küldjük, mégis sok bosszúságot okozunk. Sok ajándék elszáll, az elfogadásnál a famunkat tölti be az ajándék pedig eltűnik, és sok esetben lefagy az egész farm. Ez az egyszerűbb módja, hogy biztosan ne hagyjunk ki valakit a viszontajándékból, de nem működik úgy ahogy kellene.

Nem megy a farm?
Ha valakinek nem megy a bejelentkezés Facebookon keresztül, akkor próbálja meg közvetlenül a Zynga oldalon, www.farmville.com ha itt se sikerül, ki kell kapcsolni a gépet és újraindítani, ha még mindig nem megy akkor pár óra múlva, vagy másnap. Néha meghülyül, de nem szokott eltűnni a farm végleg.

date 2010. február 25., csütörtök

1 megjegyzés to “Néhány érdekesség...”

  1. Unknown
    2010. február 25. 13:58

    köszönöm a felvilágositást,nagyon jól eltudod mondani,mégegyszer köszi.

Mennyien

Eddigi látogatás 2010.02.22 óta free counters