Mai postom a gyors fejlődéshez ad néhány tippet. Elsőként beszéljünk a farm elrendezéséről. Ha szeretnél sok tapasztalati pontot (a továbbiakban XP) szerezni, akkor a farmodon katonás rendet kell tartani. Az XP kulcsa az ültetés-szedés-ültetés-szedés.. Ha sok területen akarsz termelni, nem lehetnek kóbor állatok, vagy szertehagyott fák, legyen minden beültetve és csak a szükséges minimum részen legyen díszítés.
Részletek a tovább után..
Ha kezdő Farmville-es vagy, akkor figyelj rá, hogy az ültetéseket egymáshoz szorosan tedd, később elég nagy meló átrendezni a farmot. A fákat a telek jobb oldalára és a felső részére tudod tenni, így nem is fog zavarni és helyet sem foglal el az ültetés elől. A fákat, ha sok van lehet dupla sorba tenni, ettől még le tudod szedni.
Az állatokat tedd egy kupacba, hogy ne foglaljanak túl nagy helyet. Ez nem a valóság, (ez Farmville) nem kell szellős tereket hagyni nekik, enni sem kérnek!
Szintén az állatokhoz és a fákhoz kapcsolódó tipp, hogy ha van tehén és/vagy tyúk tárolód, azokat is rakd a telek felső részére, ugyanis mögöttük is elférnek a fák. Ezzel helyet takaríthatsz meg, ráadásul a fák sem takarják el a területet. (Ha a telek bal oldalára pakolod a fákat, eltakarják az aktuális ültetést, így nehezebb leszedni.)
Farmville blogunk következő „A gyors fejlődés kulcsa 2.” részben a következetes ültetésről és az ezzel járó Ribbon-okról lesz szó. További kellemes farmozást! Farmville Forever!

date 2010. február 22., hétfő

0 megjegyzés to “A gyors fejlődés kulcsa 1”

Mennyien

Eddigi látogatás 2010.02.22 óta free counters