Szomszédolás

Nagyon fontos a Farmville-en, hogy legyenek, szomszédjaid, hiszen ez nagyban megkönnyíti fejlődésedet! Figyeld, hogy az ismerőseid közül, ki publikál farmville-es holmikat és vedd fel szomszédnak! Ezen kívül nyomozz! Farmville clubban és hasonlókban is találhatsz FV funokat.(Pl nálunk):D Jelölj be minnél többet isminek, nagy esély van rá, hogy visszaigazolnak és mégnagyobb, hogy játszanak is.Keress a fórumban..Vagy te is irj hogy jelölhetnek:)
Ha sok szomszédod van, azzal csak jól járhatsz.

Hogy hívhatok meg ismerőst szomszédnak?

Nem kell mást tenned, mint elindítani a játékot. Innentől kezdve háromféleképpen jelölhetsz ismiket.
A játék alsó részén, egy csíkban sok ADD NEIGHBOR feliratú színes téglalapokat találsz. Ha erre rákattintasz, bejön egy ablak, ahol csak ki kell választanod azokat a „barátokat”, akiket szeretnél meghívni.
 
Ha a játék ablakának tetején a My Neighbords felirat alatt, ha találasz olyat, akinek vannak eredményei, azokat is meghívhatod.
 
INVITE FRIENDS –nél pedig ismerősöket hívhatsz meg a játékba.


Publikált Cuccok

Farmville szomszédjaid által publikált cuccokkal számtalan állathoz és pénzhez juthatsz hozzá.
Miket láthatok a főfalon?
Állat
Ha szomszédod publikálja a farmján talált elveszett állatot, akkor Te ezt örökbefogadhatod.
Jelen pillanatban lóval,szürke lóval,pingvinnel, bikával, bébi bocival, cicával, fekete báránnyal, illetve különböző színű (fehér, barna, fekete és arany) tojásokkal, de előfordul még hogy rút kiskacsával vagy teknőssel is találkozhatsz.
Az állatokat mindenképpen fogadd örökbe, hiszen jól jönnek az ehhez készített Ribbonokhoz, amivel XP-t és pént is nyersz. De egyébként se hagyd szegény álladokat elveszni! :)
Ne keseredj el, ha már nem tudod fogadni, előfordul, hiszen nem csak TE pályázol rájuk.

Virág
Napraforgó, leander, tulipán, és nárcisz a többinek nem tudom a nevét..:$. Ha ezeket fogadod, kiteheted farmodra. Ha van Flower Bouquet a telkeden, abban is gyűjtheted és ha a ribbonra mész, akkor egyben kiteheted a kertbe. Azonban arra figyelj, hogy 30 virág fér el a FB-ben és a virágok 2 hét után elszáradnak.

Ribbon
Különböző színű szalagokat láthatsz még a facebook főoldalán, amikért pénzt kaphatsz. A sárgáért 50, a fehérért 100, a pirosért 250 és a kékért 500 Coin jár.

Super Grow
Trágyázós bónusz. 50 coin jár érte.
 

Trágyázás


Minden egyes ismerősödhöz eljárhatsz trágyázni és segíteni neki, ezt a képére kattintva a Visit kiválasztása után teheted meg. Kigazolhatod telkét, elzavarhatod a rókákat, varjúkat, de a leveleket is összeszedheted.
Ha ezek után a bal oldalon megjelenik 5 kis tasak, akkor tudsz szórni is, minden szórásért 1 Xp-t kapsz, tehát ha mind az 5-t ki tudod szórni, akkor 5xp-vel lehetsz gazdagabb. Plusz a segítségért is 5 Xp jár, így mindösszesen 10 Xp-t nyersz egy szomszédnál! Érdemes szomszédolni a fejlődésért.
 

Sikeres Farmville szomszédvadászatot és játékot minden kedves kezdő és haladó farmernek is!

date 2010. február 23., kedd

0 megjegyzés to “A gyors fejlődés kulcsa 2. rész - Szomszédolás”

Mennyien

Eddigi látogatás 2010.02.22 óta free counters