A figura bekerítésének előnyei
Gondolom a profi, vagy legalább haladó játékosoknak magától értetődő, hogy a figurát időtakarékosságból praktikus bekeríteni. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy szalmabálákkal körberakod a főszereplőt, nehogy mászkálni támadjon kedve..


Spórolj időt!

Ahhoz, hogy időt spórolj a Farmville-ben, szerencsés ha körbebástyázod a kis figurádat. Ennek az az előnye, hogy sem ültetéskor, sem szedéskor, sem az állatok abajgatásakor nem fog a mászkálni a kis csaj // pacák. Gondolj csak bele, mennyi ideig tart egyáltalán csak végigjárni a telket, ha ekkora terület van beültetve:
Szalmabálák helyett egy ingyenes megoldás:
A szalmabálák helyett (főleg a játék elején, amikor még nagyon kevés pénzed van) használhatsz táblákat is. Ezek semmibe sem kerülnek. A jobb felső részen látod a kis táblát, katt rá, majd tedd a figura köré így:
Farmville telek növelés - kiszabadul a figura
Figyelem, ha növeled Farmville telkedet, a belépési pont arrébb kerül! Számos játékosnál láttam, hogy az eredetileg bekerített figura kiszabadult, mert nőtt a telek. Ezt alkalom adtán javítsátok.
A bekerítés előnyei között szerepel a szomszédok segítése is. Mivel sokan járnak trágyázni (permetezni, szórni, ki hogy hívja), nekik is időt spórolsz azzal, hogy nem kell a farmod túlsó végéig elmászkálniuk.


date 2010. március 18., csütörtök

1 megjegyzés to “Takaríts meg időt...”

  1. Crysa
    2010. március 29. 17:20

    Négy kerítéselem beszerzése sem kerül semmibe (kérhető ajándéknak is), és egész esztétikus módja az elkerítésnek :)

Mennyien

Eddigi látogatás 2010.02.22 óta free counters